Om meg Forside Instagram Add meg Facebook LINKNAVN

Båttur

Heiheei <3

Noen bloggfrie dager nå, men er fordi jeg har ikke vert på dataen nesten i det hele tatt, har vert ute for nyte det fine solværet. Har 22 grader i dag også, men er litt mer overskyet for sola osv, men kan ikke klage fordeom :D har vert helt fantastisk med slikt pent vær i noen dager, håper det varer videre også. Siden jeg ikke skal eller har reist til syden denne sommeren så er det deilig å få litt varme her i norge.

på Tirsdag og torsdag var jeg på båttur med kjæresten min og familien  hans. Det var kjempekoselig, med herlig grillmat og good sol. Veeldig lenge siden sist jeg har vert på båttur nå, for vi eier jo ikke båt. Nyter det ekstra mye når jeg er med. Har faktisk ikke blitt noe solbrent enda, har ikke brukt noe særlig solkrem eller noe heller, har vert veldig heldig der haha. På onsdagen var jeg med kjæresten min Mikal, Veninna mi Ane og typen hennes Jan einar. Vi var hos Jan og grilla for de hadde fått seg en ny og stol gassgrill. har blitt masse god grillmat på meg i det siste. Har hatt noen herlige dager.

 
Hva har du gjort de siste dagene??
Har du vert på båttur i sommer??

 

- Kathyyb6 kommentarer

Kaisa Elise

26.07.2013 kl.14:13

fine bilder :)

Camari Negledesign

26.07.2013 kl.16:06

Så kjekt:) veldig fine bilder:) jeg har vært masse i båt siste uken, må nyte fineværet når vi først har det:))

Monica Lindstad

26.07.2013 kl.16:13

ååå elsker båt! :D:D har jobbet, nei har ikke det :(

Silje

26.07.2013 kl.17:40

Så koselig! Og så fine bilder! :)

Maria Bergheim

26.07.2013 kl.18:06

herlige bilder :-D

Anastasia

26.07.2013 kl.18:39

åh, så utrolig herlig ut! :) jeg har ikk gjort så mye, bare jobbet egentlig! Litt kjedelig, men sånn er det! :p og har faktisk ikke vært på noe båttur, men har veldig lyst å dra å seile! :)

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg er en jente på 18 år som blogger om min hverdag, dans og andre ting som interesserer meg <3 håper du liker blggen min ;D

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits