LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Fisking og Sløying

wow fikk skikkelig masse fisk! haha vi la ut garn 2 dager og gikk ut med søte trebåten til bestemor og dro det opp. Den første dagen fikk vi 47 fisk og andre dagen fikk vi 26 stykk. Vet ikke helt hva vi skulle gjøre med alt, men vi hadde litt til middag den ene dagen, brukte litt til pålegg og har lakt resten i frysen eller noe slikt tror jeg. Utenom det har vi jo sløya fisken viss alle vet hva det er. Synes faktisk det er veldig kjekt, og har gjort det helt siden jeg var liten. Ikke når jeg er hjemme så masse men når vi er på besøk her hver sommer, så er veldig vant til det. Er sikkert noen som synes det er veldig grapsent og ekkelt haha But it is fun.Må si det var skikkelig glansbilder av meg asså haha ble vist ingen flotte bilder så måtte bare slenge inn noen jeg fant !

Har du sløyet fisk før??

- Kathyyb20 kommentarer

Bilder fra Gårsdagen

Gidda ikke å lage slikt langt inlegg så da ramsa jeg bare opp litt av gårsdagens hendelser. Det ble litt ridning, kaffimat, Faren min sykla på slikt sykkelritt greier, Så gikk vi tur opp et lite fjell og plukka litt blåbær :D Var på shopping også så kommer til å legge ut et inlegg med det jeg kjøpte senere i kveld eller i morgen. Håper alle har hatt en fin dag !Hva har du gjort??

- Kathyyb22 kommentarer

Første dag i ørsta

Dagen i dag startet rett og slett med en god å herlig dusj haha Senere tok vi turen ned til Vik som de sier her, byen heter jo det så ja. For å handle inn litt snacks og god mat som vi skulle ha til kvelden. Utenom det så har jeg vert med søskenbarna mine :D har vert en hektisk dag, for de har så utrolig masse energi at jeg blir helt gal haha men er jo koselig også. Har blitt masse brettspilling og kortspill i dag. Veldig koselig å være samlet med familie og slekt, fordi vi ser dem bare 1 gang i året som ca siden de bor såpass langt borte.Noen bor i ørsta, noen litt utenfor Oslo og resten bor i kristiansand, så det er veldig spredt. Vi har jo ikke tid til å kjøre de plassene hele tiden heller. Men da er det ektra kjekt når vi ser hverandre igjen hver sommerferie.Da var det bare å hoppe rett til sengs, Natta bloggen ;*

Hva har du gjort i dag??

- Kathyyb16 kommentarer

Da reiser jeg

wow tidlig for meg å stå opp må jeg si haha er vant til å stå opp kl 12 elns men har jo lang tid på å sove på bilturen. Har lakt til masse musikk på spotify og har filmer og serier jeg kan se på turen bort, så kommer til å gå fort. Har pakket klart mat og caffe mocca & litt snacks <3 

 

Cyaah ;D

- Kathyyb27 kommentarer

Packing my bag

Da var jeg nesten helt ferdig pakket og klar for å reise i morgen. Så var det tidlig opp i morgen for å kjøre opp til søskenbarna mine og bestemor som bor i ørsta :D tar nesten 10 timer i bilen, men for meg er det ikke lenge i det hele tatt for jeg har jo reist dit hele livet. Er så vant til det, åsså er det jo kjekkere med selskap siden hele familien er med. Elsker å reise dit, føler på en måte det er mitt andre hjem, føler meg helt hjemme og søskenbarnet mitt har mange hester som vi pleier å ri på. Skal være der 1 uke så kommer hjem neste fredag. skal prøve å legge ut litt innlegg her og der når jeg får tid.

Nå må jeg bare pakke helt ferdig, drikke opp caffe moccaen min også skal jeg være med typen min <3 må ha en siste kosekveld med han før jeg reiser.

Hva er dine planer for kvelden??
Skal du ut å reise mer i ferien??

- Kathyyb 

 15 kommentarer

Leopard nails

Da var jeg akkruatt kommet hjem fra jobbintervju, håper på det beste :D skal få svar om jeg har fått jobben eller ikke i morgen. Utenom det så har jeg tatt meg tid i dag til å fikse neglene mine med leopard mønster, er sikkert ikke helt perfekt, men er første gang jeg faktisk har gidda å prøvd meg på mønster og dekor på neglene mine. Ble fornøyd med resultatet :D ble veldig søtt og elegant synes jeg, også macher det selfølgelig skjerfe mitt.Hva synes du??

- Kathyyb19 kommentarer

New in my closet - bikbok

Wow dette gikk skikkelig fort haha bestilte 2 overdeler fra bikbok på mandag og har allerede fått dem i posten i dag. Det er jo bare kjempekjekt. Har jo aldri bestilt noe fra bikbok før for det ligger jo så nerme, 30 min unna der jeg bor men av og til lettere og sitte hjemme å handle :D Ble veldig glad og fornøyd for begge tingene passte perfekt yey

Verdens fineste hårdag på meg må jeg nesten si.

Hva synes du?

- Kathyyb32 kommentarer

Nye ting & klær

Har vert på shopping med mamma og kjøpte meg litt klær og ting haha klarer ikke å motstå fristelsen av nye klær :D Dette var mitt innkjøp for dagen:

2 bukser fra H&M 


Stilig topp fra H&M

Skerf fra H&M

Sko fra Bianco

Tett kaffeholder/kaffekopp ting haha den er kjøpt på Enklereliv

Stilig matboks som er bereknet til 4 skiver, veldig praktisk :D den kjøpte jeg på Enklereliv

Topp og cardigan fra H&M


Hva synes du??

- Kathyyb20 kommentarer

Humøret er på topp

Hello bloggen :*

Er i kjempegodt i humør i dag for fikk endeliggen pengene mine så da var det rett på nette å bruke dem opp på shopping haha ups. Det som var så merkelig var at jeg ble superglad etter å bestille klær å sko <3 klarer nesten ikke vente på til det kommer i posten. Men som regel til vanlig så pleier jeg å bli litt sånn oi nå har jeg brukt masse penger, men heldigvis ikke denne gangen :D tenkte jeg skulle legge ut det jeg har kjøpt, men skal heller gjøre det når jeg har fått det i posten.

Dagen i dag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig, jeg har hjulpet til hjemme med å kluppe plenen og rydde, så har jeg shoppa og slappet av med serie. yeye skal komme meg litt mer ut av huset i morgen og starte dagen med joggetur og trening. må begynne å få treningen i gang igjen nå siden det ikke er lenge til ferien er over, og dansetreningene begynner snart igjen, og jeg føler meg ikke helt i den beste treningsformen etter alt lathet og fastfood i sommer.

jaja men nå må jeg nok legge meg slik at jeg klarer å stå opp før kl 12. Gonatt alle søte lesere <3

Hva har du gjort idag??
Liker du shopping på nett??

- Kathyyb22 kommentarer

Relaxing day

Herlig med en avslappende dag i solen med snacks og serie. Planen for i dag er ikke noe spesielt, skal lage middag og rydde rommet litt senere. Tenkte jeg skulle få til å putte litt trening inn i dagen, siden jeg ikke har gjort det på en stund nå heh har ikke vert på mitt beste med treningen nei, men det er typisk meg når dt kommer til ferie. Håper alle har en Koselig fredag <3
Hva er dine planer for dagen??

 

-Kathyyb19 kommentarer
Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Juni 2013
hits