LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Photoshoot outside

Jeg og veninna mi Ane var ute og tok bilder i finværet i går. her er noen av de, håper dere liker bildene :)
Bloggen til Ane : anes.blogg.noHva synes du om bildene ??

xoxo Kathyyb2 kommentarer

Vinn 2 Justin Bieber biletter

Omg jeg har SUPERLYST å vinne. vist det er andre som er interessert så er det bare å gå innpå linken.

biebertrend.blogg.no

Tenk å få sitt den nydeligge gutten live <3 fantastic

xoxo Kathyyb

 2 kommentarer

Fått meg Pokalskap

YEEES!! endelig har jeg fått det. Som dere vet så går jeg på en sort dans som kalles for freestyle discojazz og jeg elsker det <3 jeg gikk også på drill før i 6 år så har litt derifra også. men har fått dt helt stappa med pokalene mine på en liten hylle og stablet dem oppå bøker på bokhylla haha så nå er jeg storfornøyd med nye skapet mitt som er foresten fra IKEA.

Nå skal jeg ut med familien og spise mat på Big Horn Steak House<3 naaam kjempegod mat der

Hva synes du om skapet??

 

xoxo Kathyyb3 kommentarer

Døgnrytme suger..

Jeg er helt dødstrøtt akkuratt nå. har ikke sovet noe, har døgna for å prøve å fikse døgnrytmen min. Er litt lei av å stå opp kl 2-4 hver dag, føler jeg sløser bort dagen på soving og det er ikke noe kjekt, blir nesten litt lei meg når jeg vokner sent hele tiden. vist jeg klarer og holde meg våken hele dagen nå så skal dt vell gå bra ;)

Jeg må si jeg savner sommerværet. det har ikke akkuratt vert så masse tilstede her på karmøy, men vi hadde en skikkelig fin uke i mai.
jeg har jo vert i italia i 1 uke og der var det jo kjempevarmt neste litt for varmt, men det var skikkelig deilig også med sol og fint vær og ute og spise hver kveld. aah elsker å reise. når jeg kom hjem følte jeg det var skikkelig lite og finnepå her hjemme.

Bilder fra Weheartit

   
   
Må prøve å finne på noe slik at jeg ikke sovner så jeg får vel gå og lage meg frokost. stekt egg og bacon <3 nam elsker detxoxo Kathyyb2 kommentarer

welcome to my blog

Woopwooop første innlegget på den nye bloggen min <3

måtte lage meg ny blogg for glemte ut passordet på den gamle. hadde tatt meg bloggpause så klarer jeg selfølgelig og glemme dt, men det er like greit med en ny start og nytt design. (designet er ikke ferdig enda )
... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits