LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Cake4u

Hei hei alle søtinger<3

Srry for alt for lite blogging, har ikke hatt så veldig mye å blogge om eller så masse tid. De 2 siste dagene har jeg vert på trening, skole og kjæresten min. Så har ikke vert noe spesielt så har sjedd. Vi har begynt med noe kjempekjekt på skolen nå som er ungdomsbedrift. Vi skal lage våres egen bedrift helt fra bunnen av med å lage navn på bedriften, logo, reklamevideo, lage produkter, selge dem, plakater, brosjyer, t.-skjorter og masse mer. vis skal også ta bestillinger på kaker så folk skal ringe og bestille til feks selskap og slikt. Vist det blir bra med bedriften så kan vi tjene penger på den og vi får pengene selv som vi tjener. Jeg håper jo selfølgelig at det kommer til å bli bra for det hadde vert kjempekjekt å lagd en egen bedrift og klart og tjent penger på den. Så skal vi til stavanger i Mars neste år og konkurere mot andre folk i mitt fylke fra skoler overalt her, vist vi kommer på 1.plass på noen av tingene så kan vi komme videre og konkurere i NM. Gleder meg til å se hvem som vinner og se hva andre har lagd.

Nå skal jeg Rydde rommet mitt for det ser jo ikke ut. Må si helt ærlig det ser ut som noen har tømt hele klesskapet mitt på golvet med masse annet drit. haha jaja, så skal jeg være med Mikal når han kommer hjem fra jobb <3

Har dere ungdomsbedrift på deres skole??
Hva skal du idag??

xoxo Kathyyb


6 kommentarer

Going to bed

Idag har jeg vert på dansetrening. det er skikkelig deilig og få begynne å trene skikkelig igjen, sier til meg selv hver eneste sommer at jeg skal trene masse eller hver dag osv men det blir aldri noe av dt som vanlig. jeg føler meg frisk og go etter trening, får så mye mer ut av dagen og brukt opp energien min. utenom trening har jeg levert jobbsøknad på mix. håper veldig jeg får jobb snart for har prøvd i 1 år nå snart og har ikke fått tilbakemelding fra noen plasser. 

Har tatt meg en god, varm og deilig dusj nå og legger meg i koselige kroken min med nytt sengesett. 


Føler ikke for å vise dt nydusja, usminket fjeset mitt. klarer ikke å like tryne mitt uten noe som helst sminke.


så søtt love it. Gonatt alle søte lesere <3

Hva har du gjort i dag??

 

xoxo kathyyb6 kommentarer

Digg sang

hahahaahah jeg klarer ikke å holde meg serriøs når jeg hører denne sangen eller ser musikkvideoen. Dette er min nye yndlingssang for tiden, føler alle plutselig har hørt den også. Får bare lyst til å danse for den er så fengende og kul. Love it <3 

Har du hørt sangen??
Hva synes du??

 

xoxo kathyyb 4 kommentarer

sherlock holmes 2

Det har blåst helt sykt masse her i dag og har ikke vert noe særlig varmt, så da har jeg og noen venner sittet inne og kost oss med film, chips og masse snop <3 vi så filmen sherlock holmes 2. jeg har sett den før men den er kjempekjekk. digger skuespilleren Robert Downey Jr. han er så kul og har alltid så awesome roller i filmer som i iron man også. koselig og avslappende søndagskveld. jeg pleier ikke å gidde å gjøre så veldig mye på søndagskvelder, det er mer som den avslappende dagen i uka.

Akkuratt nå sitter jeg her og pakker gymbagen min og tingene klar til skolen i morgen slik at jeg er sikker på at jeg ikke glemmer noe. hehe jeg er veldig flink til å glemme gymtøy.

Har du sett Sherlock holmes filmene??
Hva har du gjort i dag??

 

xoxo kathyyb 

 6 kommentarer

Bilder fra oslo

Som dere vet så var jeg i oslo sist helg på noe som heter dansekongress. lærte 13 danser på 10 timer så var veldig masse og huske på når vi kom hjem. fikk ikke lakt ut noen bilder, fordi jeg hadde glemt minnekortet til kamera mitt hjemme. Her er noen av bildene, tok ikke noe særlig bilder når vi trente, for da trente vi jo :)


Danse treneren våres Ann iren<3


Flott selvbildet av søta Marianne <3

Ene kvelden spiste vi kjempegod 3 retters middag. forett, hovedrett og dessert. det var koselig. så var det en liten konkuranse etterpå som du kunne vinne en hettegenser fra norges danseforbund med norgeflagg i hetta og det sto norway bakpå ryggen. konkuransen var limbo, og Marthe fra våres danseklubb vant :D jeg kom på 5.plass.

Hva synes du ??
Har du vert på Dansekongress før??

 

xoxo kathyyb 9 kommentarer

Kos med kjæresten

Deilig med helg. uka har gått kjempefort når jeg tenker meg om, så skal bli godt å få en god natt søvn. har ikke fått så mye av dt denne uka. men men i dag har jeg vert med kjæresten min mikal. vi lagde oss enchiladas som smaker helt fantastisk godt. elsker det <3 lett og fort og lage. Vi så på wipeout og So you think you can dance. hehe fikk han til å se danseprogram med meg, å han syntes faktisk det var ganske kult, for han har ikke sett det før. digger det programmet fordi jeg danser selv, men jeg er ikke så flink som de der. skulle gjærne ønsket det. 
Det har vert en avslappende og koselig kveld.

Litt dårlig kvalitet på bildene, men det er fordi de er tatt med mobilen min :) prøvde meg på et nytt redigeringsprogram som jeg lastet ned på mobilen for ikke så lenge siden, så vet ikke om de blir så bra redigert men jeg prøver og lære meg med det.Nydelige gutten min <3 

Like du So you think you can dance??
Har du smakt Enchiladas før??

 

xoxo kathyyb2 kommentarer

Hardt med skolestart igjen..

Off jeg har bare gått på skolen i 3 dager men er søkklei alleredet. dette er 3 skoleåret mitt på vidergående skole, men jeg går bare i 2.klasse fordi jeg tok omvalg. så jeg har gått vg1 2 ganger for jeg ombestemte meg og ville ikke bli noe med helse & sosial greier. så nå går jeg endelig i klassen med besteveninna mi helen igjen <3 har alltid gått i klassen med henne siden 1.klasse, men i fjord kom vi ikke i samme klasse, det var ikke helt det samme men var jo en koselig klasse jeg fikk :) 

Døgnrytmen min var jo helt merkelig i sommerferien. jeg sto jo opp kl 2-4 nesten hver eneste dag og fikk ikke fikset det, så jeg må si jeg er veldig trøtt og sliten etter skolen nå, men jeg håper jeg blir vandt til det snart. Håper dette skoleåret blir kjekt, jeg har begynt på linjen som heter matfag konditor. så vi skal lage masse kaker og pynting og slike kjekke ting.

Bildet fra instagram


Follow meg på instagram vist du vil jeg heter Katrineeh94

Synes du det er Hardt og begynne på skolen igjen??
Hvilken linje går du på??

 

xoxo kathyyb 3 kommentarer

Oslo

WIIIHU oslo<3 
Dagen i går var kjempekoselig, det var akkuratt som en kosetur med jentegjengen. Det var en treningsfri dag i går med litt shopping in the city og kos på Mc donalds og egon senere på kvelden. Eneste jeg shoppa da for å si det sånt var bare et glitterdeksel til mobilen min, som jeg ELSKER <3 jeg har jo HTC desire s telefon så det er ikke like lett å finne deksel til min som til iphone. til iphone selger de jo overalt føler jeg, men til min har jeg bare sitt på nette. dette er første butikken jeg har sett som de har selgt. Endeliiig, har villet hatt det veldig lenge nå så jeg er storfornøyd. 

Vi sover foresten på Thon hotel som er kjempefint og koselig hotel.
senere på kvelden gikk vi på Egon og spiste mat. de lager så sykt god mat der, jeg bestilte fajitas og det smakte fantastisk. Jeg kan desverre ikke legge ut noen bilder før jeg kommer hjem fordi jeg er en idiot som selfølgelig klarte og gledde minnekorte til kamera mitt hjemme og jeg har ikke med meg ledningen fra kamera til dataen heller, så det ble litt vanskelig. men jajja slikt sjer vel ikke bare med meg.

Bildene er hentet fra nettet siden jeg ikke kan legge ut enda.


Maten jeg spiste på Egon

Akkuratt nå har vi trent i i 3 timer og er veldig sliten. Vi har fått en pause nå, sånn lunsj pause til kl 3 og da skal vi danse i 3 timer til. kommer til å bli skikkelig deilig og legge seg i kveld vertfall. De første dansene vi har lært i dag var: 1 time med Vm dans heter det elns også hadde vi 2 timer med hiphop. skikkelig kjekt å danse utenfor min dansestil. siden jeg går på freestyle discojazz. de neste 3 timene skal vi bare danse freestyle discojazz.

Synes du maten på egon er god??
Liker du og danse??

 

xoxo kathyyb

 5 kommentarer

Da reiser jeg

Nå er jeg helt dautrøtt, for å være ærlig har jeg bare lyst til å legge meg i senga mi og sove der for alltid. Siden flyet går såpass tidelig som kl 7 så var jeg kjemperedd for at jeg skulle klare å forsove meg eller noe slikt, som er helt typisk meg. Så derfor har jeg ikke sovet i det hele tatt, så jeg får håpe jeg får meg litt søvn på flyet elns. 

Akkuratt nå sitter jeg og spiser en deilig frokost, varme fiskekaker på skiver med kethjup<3 så skal jeg sjekke listen min om det er noe jeg har glemt å pakket. jeg pleier alltid som regen å glemme en eller annen ting, men denne gangen skal jeg klare og huske alt. haha det jeg nesten gleder meg mest til akkuratt nå er å få legge meg i kveld, kommer til å bli herlig.
jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget i helgen fordi vi skal trene masse og slikt. jeg er ikke helt sikker på om det er internett der heller, men det finner jeg jo ut.

Blir du trøtt av å være våken hele natta??
Pleier du å forsove deg?? 

 

xoxo kathyyb5 kommentarer

Fått av Reguleringen min

YEEEES endelig !! har gledet meg til dette. Har sakt til tannlegen min at jeg ville ha strengen av før jeg blir 18 år, så jeg er superglad for at jeg fikk den av nå. er veldig deilig med glatte tenner uten noen ting på, men føler jeg ser merkelig ut for det er helt nytt, men det blir sikkert mer normalt for meg når jeg har hatt det slik en stund. 

Akkuratt nå så pakker jeg kofferten min fordi i morgen TIIIDELIG skal jeg og noen danseveninner og treneren våres til oslo å trene. Det kommer til å bli skikkelig koselig, men også veldig slitsomt for de trener veldig hard i oslo i forhold til her. (dans vi skal trene) vi skal sove og bo hele helgen på ton hotel :) eneste jeg gruer meg til er å stå opp kl 5 om morgenen fordi flyet går kl 7 om morgenen så vet ikke om det blir så veldig masse søvn på meg i natt, men jeg får sove litt på flyet.


Ble kansje litt fake a smile, men viser tennene mine vertfall :)


Ikke helt ferdig å pakke enda. Elsker den prikkete pysjamas buksa mi som er helt deilig og myk.

Hva synes du??
Skal du noe kjekt i helgen??

 

xoxo kathyyb 9 kommentarer

NYTT DESIGN

Lagde meg et nytt design fort og enkelt. jeg er ikke verdens flinkeste på redigering og design så prøver å ha det så enkelt som mulig. jeg brukte bare programmet pixlr.com det funker veldig bra og er gratis på nettet. så trenger ikke laste ned noe progamm eller noe, bare til å gå innpå siden :) 


Hva synes du ??
Hvilket redigeringsprogramm bruker du??

 

xoxo kathyyb

 9 kommentarer

Sommervær

Idag har det vert helt fantastisk deilig vær her. Følte at det var skikkelig sommer idag.
Nå har jeg og noen veninner ligget på stranda og solt oss og bare slappet av, herlig <3
koste oss med musikk, chips og kos.

Bilder fra weheartit

  
  


Hva har du gjort i dag??
Har dere hatt fint vær?? 

 

xoxo Kathyyb4 kommentarer

HELGEN MIN

Har ikke blogget på noen dager nå, har vert litt opptatt så har ikke hatt tid. Tenkte jeg kunne vise litt av det kjekke jeg har gjort i helgen.

FREDAG:

Da var jeg og veninna mi helen i jacuzzi deres og hadde en liten jentekveld. det var skikkelig koselig og avslappende. så lagde moren hennes strawberry daiquiri som smaker fantastisk godt.


Koselige utehuset på terassen <3 


Kjemepkoselig kveld.

LØRDAG:

Da måtte jeg absolutt farge håret til typen min rødt haha han har alltid hatt lyst til og prøve rødt hår. det ble faktisk ikke så gale som jeg trodde det skulle bli, men han ville ikke jeg skulle legge ut bildet når det ble farget. jeg var også på kjøpesentere og fikk kjøpt meg litt klær og sko. senere på kvelden så jeg film med typen og koste oss med snacks.


sko fra H&M

2 søte gjennomsiktige sommertopper fra VILA

SØNDAG:

på søndag var jeg på dansetrening, freestyle discojazz. det var deilig og trene igjen, for jeg har vert så skikkelig lat i sommerferien. har slappet helt av, kansje litt for mye.
Bildet fra en dansekonkuranse. treneren våres og noen veninner av meg.

MANDAG:

Idag har jeg vert i Haugesund for en kompis av typen min skulle tatovere seg. mens han tatoverte seg besøkte vi søskenbarnet til typen min som jobber på spaceworld som skal slutte på det senteret. Hele butikken eg på halv pris og jeg fikk kjøpt meg noen ting jeg trengte og noen filmer. Senere når vi kom hjem lagde jeg og Mikal kjæresten min spagetti og så film <3 det var herlig.


de 3 filmene jeg kjøpte. de selgte 3 filmer for 100 kr. skikkelig billig.

Jeg kjøpte også en datamus fordi min er ødelakt og en liten høytaler som laget skikkelig bra lyd, som jeg kan ta med meg overalt. 

Hva synes du om tingene og helgen min??
Hva gjorde du i helgen??

xoxo kathyyb 7 kommentarer

Konkuranse - Vinn jeffrey campbell sko eller to valgfrie kjoler

Meldt meg på en konkuranse om å vinne jeffrey campbel sko eller to valgfrie kjoler fra nelly. vist du er interessert trykk på denne linken  : henriettelillevik

Liker du Nelly??

xoxo kathyyb2 kommentarer

Ny genser

kjempegod å ha på og fin å se på
Den er fra B.young og kostet 399,95 kr

Hva synes du ??

 

xoxo kathyyb 

 ... Én kommentar

Blogger jeg leser

Jeg føler jeg sitter og leser veldig mange blogger, men det jør vel mange andre også håper jeg haha
Her er alle bloggene jeg besøker daglig :

TCMN

Sophieelise

L0ve

Mammatilmichelle

 

SsbkAnes.blogg.no 

Marved0y.blogg.no 

Leser du mange blogger??
Hvilke blogger leser du?? 

 

xoxo Kathyyb5 kommentarer

Bilder fra Italia Del 1

Helt i begynnelsen av sommerferien så reiste jeg, søskenbarnet mitt Anne-marit og foreldrene mine til Pisa i Italia. det var en kjempekoselig tur jeg aldri glemmer, vi var i mange forskjellige byer og fikk sitt det kjeve tårnet og mye mer + det var steikende varmt når vi var der. jeg har jo aldri vert der før så jeg viste ikke helt på varmen, men jeg trodde det ble over 20 grader sånn deilig sommervær men ble jo opp til 40 grader. elsker sydenvær. fikk ikke solt meg så masse så fikk ikke så veldig med farge heller, men jeg er ikke den typen som MÅ være kjempebrun elns klarer meg fint uten. var hyggelige folk og koselig miljø der borte. vi bodde i ein leilighet i et kjempestort hus som var skikkelig gammeldagse møbler og skikkelig kult synes jeg. med litt spesielle møbler og statuer utenfor huset. rett der vi bodde så var det også en familiebedrift der de hadde pizzeria, isbar og kiosk. åå jeg må bare si har smakt så syykt masse gode pizzaer i Italia, så mye bedre enn norsk pizza. kan nesten ikke sammenlignes spørr du meg. en deilige ferie var det <3


Litt av hagen utenfor huset 
Jeg og Anne Marit påvei opp til toppen av det skjeve tårn i pisa


Så ikke så veldig skeivt utifra den vinkelen da, men når du var i toppen føltes dt ut som om bygningen skulle falle og jeg som har så mye høydeskrekk.
En liten del av bildene fra Italia. legger ut flere senere, men blir så sykt langt innlegg med så veldig masse bilder.

Hva synes du?
Har du vert i Italia før?

 

xoxo Kathyyb 3 kommentarer

Rotekoppen

åååå jeg klikker på meg selv!! jeg klarer ikke å holde rommet mitt ryddig i 2 dager engang. blir bare masse rot hele tiden, jeg skjønner ikke helt hvordan jeg får det til. klær overalt. slik som dette ser dt som regel ut dagen etter jeg har ryddet rommet.

 
har foresten kjøpt meg en ny elskbar negelelakk <3 merket essie, elsker de neglelakkene. jeg har 4 stykker nå og kommer sikkert til å få flere. 


                          
Nydelig og søt baby lilla farge. 

Har du rotete rom ?
Hva synes du om Essie neglelakk?

 

xoxo kathyyb3 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits