LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Konditor

Heihei <3

Nå for tiden er vi litt utplasert i arbeid. Jeg er på et bakeri/konditori som heter Lundberg, med besteveninna mi helen. Det er kjempekjekt der til nå. Jobber med en koselig jente som er 20 år så er bare 2 års forskjell, så kommer godt overens allerede og sjefen er morsom og kjekk. Jeg har faktisk lært meg veldig mye allerede og jeg har bare vert der i 3 dager til nå. De 2 første ukene nå skal vi være der onsdag, torsdag og fredag, men etter sommerferien så skal vi begynne og bare gå en dag i uken. Håper jeg lærer meg mer videre, og legger kansje ut litt oppdateringer om det.

Er ikke verdens beste kvalitet siden jeg har tatt bildene med mobilen min. drar ikke med meg et kamera til jobben lism haha
Lagde veldig masse forskjellige blomsterpynt som jeg aldri har laget før, veldig kjekt å lære nye ting.

Hva synes du ??
Har du vert utplassert??

 

xoxo kathyyb7 kommentarer

Before i dieDet er så utrolig masse jeg har lyst til å gjøre i livet mitt. Leser masse Before i die å tenker at vist jeg får gjor disse tingene kan jeg leve glad når jeg er blitt gammel og tenke ''jeg levde drømmene mine''. Jeg har ikke lyst til å gå gjennom livet uten og oppnå noe eller oppleve noe spesielt, vil gjøre det mens jeg er ung. Slike ting får meg til å tenke meg om og tenke på alle de flotte minnene jeg skal få i framtiden. Det er mye mer enn dette jeg har lyst til å gjøre i livet, men kan ikke legge alt ut.

Hva synes du??
Har du noen mål du skal gjøre??

xoxo kathyyb

 11 kommentarer

Im sick

Har vert en liten periode uten blogging nå, 7 dager off alt for lenge. Men jeg har glemt det helt ut pågrunn av skole, trening, kjæreste å venner så blir det ikke alltid så masse tid til datamaskinen min.

De siste dagene har jeg ikke gjort så kjeempemasse, men i helga var jeg og serverte i et bryllup med besteveninna mi Helen og noen andre. Det var skikkelig kjekt, men litt stress. På søndag var jeg i 50 års dag til morra til typen min. Var veldig mange folk der fra slekta hans og det var skikkelig kjekt å bli kjent med de også. Har nesten bare sett folk fra faren sin side så det ble noen nye fjes og folk for meg. De holdt taler og vi spiste kjempegod mat.

Det var i går jeg begynte og kjenne at jeg ble tett i nesa og snufsen, men kom ikke som et sjokk fordi mora mi og broren min har akkuratt vert veldig forkjølte og syke, så da har de vel klart og smitte meg også. Er jo ikke noe farlig, men ingen liker og være syk. Er så kjedelig å sitte hjemme hele dagen og ikke ha noe spesielt kjekt å gjøre på, pluss med vondt i hode, snufsen og hoster da er det bare ikke en kjekk dag. Men var koselig når kjæresten min kom med brus, chips og Cola til meg tnååå <3 kom på sykebesøk og kjøpte dt til meg, jeg har verdens beste kjæreste :*


Elsker deg mikal <3 du er verdens beste


Jeg spiser veldig masse doc når jeg er forkjølt hehe

Hvordan har din dag vert??

 

xoxo kathyyb2 kommentarer

Smoothie

Heihei <3

Nå har jeg akkuratt vert på trening og jeg føler meg skikkelig god og sunn, spesielt med en kjempegod Smoothie <3 Nå resten av kvelden skal jeg bare dusje å jobbe med lekser så er det rett til sengs. ikke noe spesiell dag, akkuratt som alle andre ukedager nesten.


Hva har du gjort idag??
Liker du Smoothie ??

 

xoxo Kathyyb12 kommentarer

Cleaning my Room

Sitter her og storkoser meg med å rydde rommet haha off nei jeg hater å rydde, men det må gjøres når det ser slik ut som det gjør i dag. Har ikke noe spesielt med planer for resten av dagen, utenom at jeg skal være med kjæresten min mikal etter han er ferdig på jobb, men han slutter ikke før kl 9 så er en god stund til.

Tror jeg skal prøve å trene litt styrke senere i dag for jeg føler jeg har så masse energi som jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av. Har alltid godt av litt trening. Håper alle har en god helg videre <3

FØR:


Er ikke det verste med rot jeg har hatt, men rydder rommet før det blir verre.

ETTER:


Hva synes du??
Hva skal du resten av kvelden ??

xoxo kathyyb 13 kommentarer

1 år og 6 måneder

I dag har jeg og kjæresten min mikal vert sammen i 1 år og 6 måneder<3 wææ tiden flyr forbi, jeg følte vi nettopp hadde 1 års dag haha. Men kjempekoselig dag med typen. Vi kjøpte ikke noe spesielt til hverandre fordi jeg har bursdag om 2 måneder og vi skal jo kjøpe julepresanger snart også. Jeg har fått så veldig masse fint av mikal fra før så jeg trenger ikke mer. Har fått roser, smykke, undertøy, klær osv. 

Vi slappet av i dag og han spanderte pizzabakeren, snop, film og brus på meg. Han er verdens beste og jeg elsker han <3 jeg veldig glad for at han har klart å holde ut med meg så lenge haha. Jeg kjøpte en liten ting til han og lagde muffins også så Rush our 3, fyfaen for en rå film haahaha jeg bare elsker den scenen med you and me. Vist du søker det opp på youtube så kommer du til å le deg i hel, det er skikkelig mindfuck i begynnelsen da. Første gang jeg ser den filmen, men har sett akkuratt det klippet der mange ganger.


Elsker deg gutten min :* <3
(Ikke verdens beste kvailtet på bildene for glemte kamera mitt hjemme så ble tatt med mobil.)

Hva har du gjort i dag??
Har du kjæreste?? 

 

xoxo kathyyb12 kommentarer

Dagens outfit

Sorry for veldig dårlig blogging. Har ikke hatt noe tid til det de siste dagene. Jeg er på hytta nå med hele slekta mi for  feira bursdagen til bestemora mi. Det er kjempekoselig for vi har vert på akkuratt samme plass å akkuratt samme hytte for 5 år siden for å samles og feire bestemor. Grunnen til det er fordi vi pleier bare å treffes 1 til 2 ganger i året fordi alle bor langt borte. Noen bor i kristiansand, noen i oslo og noen i ørsta. Så jeg elsker virkelig slike turer som dette når vi kan samles til en koselig og herlig tur. 

Vi kjørte hit rett etter skolen på Torsdag å vi kom ikke fram før 11 halv 12 tida så da ville jeg bare legge meg og sove. Dagen etter på fredagen så gikk vi litt tur på et lite fjell og spilte tennis, laget mat og jeg lagde kake til bestemor. Jeg var med søskenbarn, tanter, onkler osv så det ble ikke noe tid til datamaskinen, men jeg må si det er litt deilig med litt datafri dager. Dagen i dag har vi spilt masse tennis, hatt koselige måltider, badet i et lite badeland som er her og hatt taco, kaker og kos om kvelden. Da var det pyntin i finklær og stas. I morgen så reiser vi hjem som jeg synes er veldig domt, men jeg har hatt en fantastisk helg her med alle sammen <3

Bildene fra helga kommer i morgen eller på mandag.Kjole: Bikbok
Sko: skoringen
Jakke: B-young 

Hva synes du ??
Liker du Å reise på hyttetur??

 

xoxo kathyyb 

 13 kommentarer

Cupcakes and donuts

På skolen i dag så har vi begynt litt med ungdomsbedriften, så vi prøvde ut noen oppskrifter vi selv har funnet på ting som vi har lyst til å selge. Cupcakes ble veldig søte, mens donuts trenger vi kansje litt mer trening på. I dag er første gangen i mit liv at jeg faktisk har laget donuts selv. Det tok litt lengre tid enn jeg hadde trodd men smakte helt utrolig godt <3 vi fikk ikke alle til å se så veldig pene ut men ble heldige med 3 stykker haha veldig mange. så duppet vi de i karamell, slik som du ser på bakerier når de har karamell og sjokolade donuts. Dette var jo bare en øvelse så jeg kommer sikkert til å legge ut nyere ting når vi har blitt litt bedre på ting å tang. 

Bildene er ikke beste kvaliteten, men det er fordi de er tatt med mobilen min.
Ble litt grisete men smakte kjempegodt. Ble veldig fornøyd og gla når oppskriften smakte godt.

Har du Laget donuts før??
Hva synes du ??

 

xoxo kathyyb 15 kommentarer

Trening og sunn mat

Heihei bloggen <3

Har begynt å spise mye sunnere mat nå for tiden fordi jeg vil at treningen på dans skal funke mye bedre. vil trene opp kroppen skikkelig, men ikkje noe slik med vekter for jeg skal ikke trene for at musker skal vises. Jeg vil stramme opp mage, rumpe og alt for å få en bedre dansekropp og sterkere kropp. Har spist fullkornsknekkebrød, havre fullkorns frokostblanding og masse frukt. Utenom det har jeg jo selfølgelig spist litt middag og slikt. Jeg har bare holdt på slik i 1 uke å 2 dager nå, men jeg føler jeg har mye mer energi på trening og jeg føler meg ikke like oppblåst i magen som før. Jeg er egentlig ingen sunn person til vanlig, jeg elsker pizza, kebab og alt slik usunn mat, og jeg må ikke glemme snop, chips å brus. Blir vanskelig for meg å holde meg borte fra det, men jeg skal klare det for å nå målet mitt.

Nå holder jeg på å skrive opp et treningsprogramm for å klare å motivere meg selv bedre. Når jeg har gjort alle treningsøktene som jeg skriver opp kan jeg bare krysse det ut på arket så vet jeg at jeg har utført det. vist jeg bare tenker i hodet mitt '' å jeg må huske å gjøre det i dag'' så blir det aldri noe av det for jeg tenker bare jeg kan gjøre det neste dag osv. Håper dette blir bra og skal oppdatere videre hvordan jeg har klart meg.

Nå skal jeg se en episode av ''How i met your mother'' også rett å legge meg. Gonatt alle søte :*

Hva synes du ??
Trener du?? 
Har du dårlige vaner med usunn mat??

 

xoxo kathyyb 11 kommentarer

Jeg skal til Mallorca

WIhiii <3 jeg skal til mallorca i høstferien med dansejentene mine. Biletten er bestilt og da må jeg bare spare opp penger til turen så jeg kan få kjøpt meg noe fint elns der borte. Jeg gleder meg som en liten unge for jeg har ikke fått lov av foreldrene mine å reise til utlandet uten dem før, så da blir dette første gangen. Vi kommer sikkert til å ha det kjempekjekt. Så skal vi bo i en nydelig leilighet som dere får se på bildene nedenfor.Har du vert i Mallorca før??
Hva synes du om leiligheten??

 

xoxo kathyyb 13 kommentarer

Dagens BildeJeg prøver å lære meg og bli flinkere til å redigere bilder og slikt, så jeg prøver ut forskjellige programmer og slikt for å finne ut hva jeg liker best. Jeg er ikke verdens flinkeste, men øvelse gjør mester som de sier. 

Hva synes du om bildet??
Hvilket redigeringsporgram annbefaler du??

xoxo kathyyb 15 kommentarer

Annbefaling av kremer

Jeg har kjøpt meg noen nye kremer for litt siden og de er kjempegode mot huden. Jeg blir veldig tørr og flassen på nasen mest vist jeg ikke bruker krem i fjeset hver eneste dag. Spesielt mot vinteren, når det begynner og bli kaldere og kaldere. Jeg bruker et merket som heter Elizabeth Arden og det er sykt bra, men de er ikke så billig i prisen. Den største som er på bildet kostet 415 kr og den litt mindre kostet noe med 200-300 elns. men jeg synes det er verdt det istedenfor å gå rundt å kjøpe masse billige kremer og sminke og slikt som ikke funker. Da blir jo det veldig dyrt til slutt også.
Bruker den første før jeg tar på meg sminke og slikt og den andre bruker jeg før jeg legger meg slik at jeg ikke blir tørr. De lukter godt og får huden til å bli myk og god.

Hva synes du??
Har du prøvd de før eller prøvd det merket??

 

xoxo kathyyb 11 kommentarer

Mine yndlingsfilmer

Hello sweetie's <3

Pirates of the carribean er de kjekkeste filmene jeg vet om, og johnny depp er så sykt deilig i de filmene. Han er favoritt skuespilleren min av manlige skuespillere. Bare digger han så masse. Jeg har alltid likt de filmene, helt siden jeg så den første. vet ikke hva dere andre suns, men jeg liker filmer med spenning og ting som ikke kan være mulig. Tror ikke jeg helt har telling på hvor mange ganger jeg har sett dem, men jeg er fortsatt ikke lei :)

Hva synes du om Pirates of the caribbean??
Hva er dine yndlingsfilmer??

 

xoxo kathyyb 11 kommentarer

Gårsdagens outfit

Heihei <3

I går var jeg ute hos en kompis av kjæresten min med en veninne av meg ane. Det var en kjekk kveld, men det ble litt for mye for meg. Så jeg er ikke helt i toppform i dag, tenkte jeg bare skulle ta det med ro og slappe helt av. 
Toppen jeg har på meg er egentlig en kjole som jeg brettet opp til en topp som er kjøpt på Bikbok.
Buksa er fra bikbok og beltet er fra B.Young. 

Hva gjorde du i går??

xoxo kathyyb4 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits