LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Bilder fra Mallorca DEL 2

Da kommer det litt mer bilder fra turen til mallorca

Vi var i en skikkelig nydelig by som heter palma. syykt stor med masse shopping gater, hest og vogn og nydelig vær. Der tilbringte vi masse av den ene dagen og det ble litt shopping her og der. fikk jo ikke gått igjennom halvparten av byen elns fordi var jo så sinnsykt mye, pluss blir veldig fort sliten i et slikt varmt vær. når vi bestemte oss for ferdige satt vi oss på en kafe ting og bestilte sandwich. jeg synes det var kjempekos og godt. senere på kvelden gikk vi og spiste god mat og besøkte vår faste bar. haha veldig morsomme folk som de hadde veldig gode og store drinker.


Åå savner det veldig når jeg ser på bildene nå, selv om det bare var 2 uker siden. jeg vil tilbake til den herlige varmen og været og opplevelsene <3

Hva synes du om bildene??
Liker du å shoppe i utlandet??

 

kathyyb3 kommentarer

Bilder fra Søndag

Litt sein med å blogge for tiden. Har hatt 2 prøver som jeg har vert opptatt med i starten av denne uka og masse som sjedde i helga. På søndagen var jeg på trening også senere ble jeg med mine gode veninner helena & ane <3 Det var kjempefint høstvær ute så vi tok med kamera ut og tok litt bilder. Ble litt lenger ut mot kvelden så bildene er mørke, ikke fra lyse dagen, men synes det ble digg på den måten.

Hva synes du om bildene??
Hva gjorde du på søndag??

 

kathyyb9 kommentarer

Bilder fra Mallorca DEL 1

 heihei <3

Jeg reiste til Mallorca i høstferien som var sist uke. Reiste med dansejentene mine, trenere våren og mora til helena. Kjente det var skikkelig vanskelig å begynne rett på skolen igjen når vi sto opp kl 12 -11 tija ahah men heldig med fri på mandagen da, siden det var da vi reiste hjem. Meen jeg hadde det helt Supert i mallorca, vi gjorde skikkelig mye kjekt der borte. Legger ikke ut alle bildene for det ble tatt veldig med bilder, men viser litt fra hver av tingene vi gjorde. Det kommer en video senere også av ting vi har filma der borte osv.

Rancho Grande
Vi var på en skikkelig kul ranch med kjempemasse dyr. Heste, griser, ku, geiter, høner, kalkuner, høner, lama osv. der ridde vi hest i 1 time og dansa line-dance. Vi fikk kjempegod grilla mat der borte og jeg prøvde meg på å ri okse, sånn så du skal holde deg med en arm og prøve å holde deg fast lengst mulig hahah veldig løye og mye vanskeligere enn hva det ser ut som.


Treneren våres å morra til helena.


Cowgiirls klare til å kjøre til Ranchen
Meg, marianne & helena <3


Har du vert i Mallorca før??

 

kathyyb4 kommentarer

Tilbake til kalde Norge

Da har jeg kommet hjem fra ferien i Mallorca. Kom hjem på mandagen men begynte rett på skolen på tirsdag så etter det har jeg vert skikkelig trøtt og har ikke gidda og blogge eller vert på dataen. Jeg fryser som en ispinne her i norge er jo så sykt kaldt, føler nesten for å pakke meg inn i boblebukse snart hahaha off hater det, men jeg blir vel vandt til kulden igjen snart håper jeg for min del. I dag har jeg ikke gjort så veldig masse, har vert ute i praksis og det var skikkelig chill fordi jeg fikk gå kl halv 12. da var det rett hjem til den gode senga mi å ta en liten lur. Senere øvelseskjørte jeg til dansetrening og ble utslitt, men på en god måte. Føler meg i toppform etter en god treningsøkt, kansje ikke i kroppen men i hode.

Det jeg egentlikt skulle skrive om var en syyykt kul å herlig vinterjakke jeg fant, men som koster helt fucka masse penger. Jeg har veeeldig lyst på ny vinterjakke fordi den jeg har nå fryser jeg i haha gjorde ikke det i fjord, åsså er jeg litt lei av den og da hehe


Den koster 2199 kr men jeg har kjempelyst på den. vist noen lurer på hvor man kan få kjøpt den så kan du bare gå innpå denne siden http://www.canadagoosejakker.cc/. Den finnes i flere fargen som brun, grå, svart, hvit, rød og grå/hvit, men jeg likte den best i mørkeblå. Vist jeg ikke klarer å spare til denne så tenkte jeg mer på denne jakka fra nelly.


Denne jakka koster 995 kr så den er myyye billigere.

Hvilken jakke var penest??
Hvilken ville du ha kjøpt??
Er det kaldt der du bor??

 

kathyyb3 kommentarer

Mallorca here i come

Da skal jeg bare spise litt mat så kjører vi til flyplassen <3 skal bli herlig og komme til Mallorca.
jeg kommer ikke til å blogge noe før jeg kommer hjem om 1 uker fordi det er ikke internet i leiligheten vi er i og jeg tror ikkke jeg hadde gidda eller hatt tid til det der. kommer til å bli Fritt med en datafri uke, bare sol og kos med venner .

Jeg reiser med noen av dansejentene mine fra karmøy freestyle klubb og treneren våres og en forelder. Vi skal alle gå med Norway hettegenseren som vi alle har. Da snakkes vi om 1 uke<3


Har du vert i mallorca før??

 

xoxo kathyyb5 kommentarer

Nelly.com

ELSKER NELLY

Digger klærne på nelly. de selge alt fra chill til glam og alt er helt digg. Sitter og blar igjennom klærne, hadde vert drømmen å eid alt ahah det kaller jeg den perfekte garderobe. Men så er jo ikke jeg akkuratt noe kjendis som har penger til å kjøpe alle klær jeg vil, men jeg fant noen ting jeg fikk skikkelig lyst på når jeg var innpå der nå. Dette er da litt av mine ''Wants fra nelly''.
Love it <3

Hva synes du??
Liker du nelly klær??

 

xoxo kathyyb7 kommentarer

Pakker til Mallorca

Heihei bloggen <3

Holder på å pakke til jeg skal reise til Mallorca på mandag. Jeg gleder meg helt sykt, det kommer til å bli kjempekjekt <3 Reiser med noen dansejenter, treneren våres og moren til hun ene. Kommer til å bli skikkelig digg og vi skal gjøre masse kjekt der borte. Eneste jeg sliter litt med å tenke på hva jeg skal pakke med meg når jeg skal ut å reise, for har så mye jeg vil ta med haha. som f.eks sko veldig vanskelig. må jo ha plass til ting jeg kjøper der borte og da må ikke kofferten være full før jeg reiser.

Etter jeg er ferdig med å pakke så skal jeg lage Enchiladas til kvelds til familien. det er en av yndlingsrettene mine, og den er litt sterk og god. blir en koselig kveld hjemme i kveld.

Hva skal du i kveld??
Har du noen planer for ferien??

 

xoxo kathyyb3 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits