LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

pizzakos på Sanremo

I går i sånn 5-6 tiden så stakk jeg og noen veninner for og trene litt dans, eller skulle lære dem noen nye danser. var der ikke så kjempelenge for det kom noen andre som skulle bruke plassen. Da tok vi turen til sanremo<3 der selger de helt serriøst verdens beste pizza haha elsker maten der. De selger kebab og slikt og. Der satt vi og koste oss og snakte i vei. Senere på kvelden var jeg med kjæresten min,men gikk hjem tidelig for var ikke helt i form. Det var en koselig fredagskveld.

Hvordan var din fredag??

 

kathyyb4 kommentarer

Bilder fra Dansekonk i Helga

Hva synes du??

 

kathyyb2 kommentarer

Presanger jeg fikk

Jeg har hatt en ganske hektisk helg så det har ikke vert noe spesielt med tid til data og blogging. Jeg fylte jo året på fredag så tenkte jeg kunne legge ut litt pakker somjeg fikk på bursdagen min. Jeg hadde ikke noe ønskeliste fordi jeg begynner å kjenne at jo eldre jeg blir jo mindre er det jeg faktisk vil ha haha. Så ønskelista mi til jul kommer sikkert mest til å bestå av Utstyr og ting jeg trenger til jeg skal flytte ut en gang, så det blir billigere og det er fornuftig og få.

Jeg er skikkelig fornøyd med det jeg fikk, kunne ikke fått noe bedre <3 Så fikk jeg jo den nye vinterjakka som jeg har lakt ut for ikke så lenge siden, det var bursdagspresang på forskudd.

Av kjæresten min Mikal fikk jeg verden beste presang <3 Han må ha brukt skikkelig masse penger på det og nå har jeg ikke peiling på hva jeg skal kjøpte til jul til han. jeg fikk Bilett til Muse konsert som er favoritt bandet mitt <3 Og han har betalt og bestil flybilett til oslo og hotel vi skal sove på. Det går ikke ann å få noe bedre. Jeg gleder meg som en liten unge. Vi skal reise sammen med besteveninna mi helen og typen hennes også. Glemte jo nesten å skrive at jeg også fikk det nyeste albumet til muse som kom ut i år.


også var det resten av pakkene.


Jeg elsker jo å lage mat og går på konditor linja så fikk oppskrift bok som jeg kan skrive alle mine favoritt oppskrifter i. Den var stilig og er fra london så er litt kjekt når det ikke står på norsk.


Fikk søtt bildet av meg ogmine bestevenner <3 bildet er litt gammelt men koselig


haha jeg kommer ikke på hva det heter i slengen,men er en sånn som du skal bruke til å ha datamasinen på når du feks ligger i senga eller har den i fanget for at dataen ikke skal bli så varm og ødelegge vifta. Ekstra digg når det er lampe og koppholder på den også.

Hva synes  du ??

 

kathyyb

 

 2 kommentarer

it's my birthday

ENDELIG 18 ÅR <3 yeey

blir veldig hektisk dag, har mye å gjøre så blir ikke noe spesielt påbloggen men kommer til å legge ut i morgen eller på søndag. Planen for i dag er å gå på kafe med to veninner nå snart, etter det skal jeg være med kjæresten min og få pakke av han, også skal vi i familieselskap hos meg. Senere skal jeg opp til gymsalen det ska være dansekonkuranse i morgen, og hjelpe til med å fikse til å øve litt. kommer til å bli en kjempekoselig dag <3 håper alle har en flott fredag.Hva skal du idag??

kathyyb8 kommentarer

Twilight breaking dawn part2

Da ska jeg snart på premieren på den nye twilight filmen, det kommer til å bli kos. Med mine 2 beste, helen & marianne <3 Skal ført ta en liten tur bort til kjæresten også blir det kino. Har fri fra skolen i morgen pågrunn av planleggings dag så det passer jo helt perfekt.


håper alle har en koselig kveld <3


Skal du se twilight filmen??

 

kathyyb

 ... Én kommentar

Baking på skolen

Da var jeg akkuratt kommet meg hjem, etter å ha sittet på bussen med marsipankake og masse kringler haha var litt å bære på fra bussplassen, men klarte det heldigvis fint. I dag fyller morfaren min året og i morgen blir jeg 18 år <3 så da har mora mi bestilt kake fra skolen som da vi lager, og den skal vi spise i morgen i familieselskapet. Kommer til å bli koselig og veldig kjekt å endelig fåbli 18 år. Har venta på det lenge nok synes jeg nå. Vist dere ikke har fått det med dere så går jeg vg2 på linja konditor, derfor jeg lager kaker og baker osv.

Nå holder jeg på med å skrive ferdig jobbsøknad som jeg skal levere, håper jeg klarer å få meg noe jobb snart fordi jeg har søkt overalt i 1 år nå så jeg begynner å gå litt lei.

Meg i kokkeklær haha tok meg et speilbilde, ikke ofte det skjer.


Hva synes du??
Liker du å lage kake??

 

kathyyb7 kommentarer

Mine favoritt serier

Tenkte jeg skulle dele med dere hvilke programmer jeg elsker å se på. Det er veldig mange haha det er ikke noe rekkefølgelse på hva som er best eller ikke.

How i met your mother. Helt sykt morsom haha klarer ikke å få nok av den. Jeg kan sitte å se episoder om og om igjen for de er så morsomme. Annbefales sterk for de som ikke har sett det før.

90210

Gossip girl

The secret life of the american teenager. Sitter å venter på nye episoder som ikke kommer før i januar, men gleder meg kjempemasse.

The lying game. Har bare kommet ut en sesong men den er skikkelig spennede. Den neste sesongen kommer i januar.

Glee

Har noen andre serier som jeg titter på av og til, men disse er de kjekkeste synes jeg. Med en gang det kommer nye episoder av hva som helst av disse så må jeg se dem med en gang. det gjør hverdagen kjekkere. vist jeg ikke har noe å gjøre på eller det er kjempestykt vær ute så har jeg alltid noe kjekt å titte på uten å bare sitte å kjede mg på facebook, som jeg vanligvis gjør når jeg kommer hjem fra skolen.

Har du sitt noen av disse??
Hva er din favoritt serie??

 

kathyyb8 kommentarer

Pepperkaker og kjeks

Her sitter jeg og koser med med pepperkaker og melk, Herlig <3 Kjøpe inn noen pakker med mini kjekt også haha de er jo kjempesøøøte åsså var de skikkelig billige nå 2 for 1 så da ville jeg ha litt i hus vist jeg blir snopesyk elns. Har vert på dansetrening i dag og øvd og øvd. Det skal være dansekonkuranse lørdag den 17 november og jeg gruer meg skikkelig. Når jeg sitter på bussen til skolen og hjem så sitter jeg inni hode og pugger på danse om og om igjen for å øve haha kansje litt merkelig men det hjelper faktisk. Nå skal jeg bare slappe av med serie ''How i met your mother'' før jeg legger meg <3


Får skikkelig julestemning av pepperkaker<3

Hvordan har din dag vert ??

 

kathyyb7 kommentarer

Ny vinterjakke

Da har jeg kommet hjem etter jakten på en ny vinterjakke. Veldig sliten og lei kjenner jeg fordi vi kom ikke hjem før i halv 8 tida og mamma har vert rundt omkring og sett på butikker siden jeg slutta på skolen, som var kl 3. Deilig og slappe av og tenke at jeg har en god å herlig jakke nå og jeg trenger ikke fryse lenger eller pakke meg inn i masse klær. Ble veldig fornøyd med den, og den var skikkelig billig fordi den var på 50% salg haha men det var jo bare et stort pluss at den var billig.

Har forresten ennå ikke funnet laderen til kamera mitt, men jeg gidder ikke legg ut masse innlegg på bloggen med bare webcamera bilder eller mobil bilder så jeg har funnet et digitalkamera jeg brukte før for noen år siden, det tar ikke verdens beste bilder, men bedre enn mobil bilder vertfall.

Ordinærpris på jakka er : 849,95 kr
Jeg kjøpte jakka på: Vero Moda

 

Da var det rett til sengs for meg. Er veldig trøtt kjenner jeg siden det ikke ble noe masse søvn på meg i går. gonatt alle sammen <3

Hva synes du ??
Hvilken vinterjakke har du ??

 

kathyyb8 kommentarer

Lørdagskos med kjæresten

På lørdag hadde jeg kosekveld med kjæresten min Mikal. jeg lagde lasagne til oss og vi hadde snop og chips. for å gjøre det skikkelig søtt, tente jeg på litt levende lys her og der. Vi så en av yndlingsfilmene mine Pirates of the caribbean 1 ob det ble en Kjempekoseig kveld. Vi hadde foresten 1 år og 8 måneder i går, yeey. blir aldri lei av deg gutten min, du er verdens beste og jeg har hatt det helt fantastisk den tiden vi har vert sammen <3

Blir litt dårlige bilder framover fordi jeg finner ikke laderen til kamera mitt heh flinke lille meg som roter bort ting
Hvordan var din lørdagskveld??

 

kathyyb3 kommentarer

Mean girls

Da var jeg komt meg opp fra senga haha jeg vokna egentlig i halv 11 tija men gidda ikke stå opp før nå. Nå skal jeg kose meg med julebrus og yndlingsfilmen min Meangirls som jeg ADRI blir lei av. har sikkert sett den 10000 ganger før, men digger den fortsatt <3 Etterpå skal jeg ta meg en dusj å ta turen ut og se hva jeg finner på. Jeg elsker og slappe av på lørdags morgener før jeg går ut  med venner.

Har du sett Mean girls??

 

Kathyyb5 kommentarer

Kosekveld

Da skal jeg og kjæresten min snart ta turen bort til en kompis av han, der skal vi ha trippe date på en måte ahaha blir koselig. vi skal bestille pizza og se film. Jeg er sulten og klar for å kose meg med herlige folk <3 Håper alle koser seg i kveldSkal du noe kjekt i kveld??

 

kathyyb... Ingen kommentarer

Trening og spagetti

Heihei

En stund siden sist nå, men jeg blogger bare når jeg får tid og har blogglysten i meg. så kommer kansje et innlegg her og der for å si det slikt. Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra dansetrening og føler meg god etter en treningsøkt. Skal begynne med 2 av mine veninner og jogge å svømme for å få mer trening. det kommer til å bli slitsomt med skole og 3-4 treninger med dans i uken, men jeg vil komme meg i litt bedre form.

Koser meg meg spagetti og how i met your mother før jeg dusjer og legger mg godt til sengs <3


Hvordan har deres dag vert??

 

-kathyyb2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
hits